Szivárványangyal

Heti (2017.16.hét) angyali üzenet: friss levegő

Az angyalok azt tanácsolják nekünk, hogy tartózkodjunk többet a friss levegőn!

A természetben töltött minden egyes perc ajándék a testünknek, a lelkünknek.

A természet, a fák, a virágok olyanok, mint egy szűrő, ami kiszívja belőlünk a negatív energiákat, és feltölt bennünket pozitív energiákkal.

A virágok mellett a tündérek is gyógyítanak bennünket.

Ha nem mehetsz ki most egyből a természetbe, akkor nyisd ki az ablakot, és lélegezz mélyen a friss levegőből.

Az angyalok ezt az üzenetet nem csak erre a hétre hozták nekünk. Át kell alakítanunk a hétköznapjainkat úgy, hogy minél többet tudjunk a friss levegőn lenni.

Azoknak, akik kertes házban laknak, vagy van valahol egy kis kertjük, könnyebb dolguk van. Ha nagy városban laksz, tervezz a hétvégékre közös sétákat, túrákat a barátaiddal, a családoddal. Segít, ha a lakásodba, a munkahelyedre beszerzel sok szép, zöld növényt. 

Minél többet tudunk a szabadban tartózkodni, annál egészségesebbek leszünk. A friss levegőn töltött percek, órák segítenek, hogy jobban tudjunk kapcsolódni Földanyához, földi gyökereinkhez. 

Akik érzékenyek az energiákra, azoknak kiemelten fontos, hogy naponta kint tudjanak lenni a friss levegőn legalább egy 20-30 percet!

Arra is figyelmeztethet a kártya, hogy hozz “friss levegőt” egy helyzetbe, vagy egy kapcsolatba. Őszintén mondd el érzéseidet, gondolataidat, álláspontodat.

Csodás hetet kívánok!

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

 

(Forrás: Doreen Virtue kártyái)

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!